dimarts, 28 de febrer del 2012

Els Amics de les Arts, a Berga dissabte 14 d'abril 2012Els Amics de les Arts, que acaben de publicar el seu cinquè disc Espècies per catalogar, actuaran a Berga el dissabte 14 d’abril a partir de les 10 de la nit. El quartet, acompanyat de més músics, serà al Teatre Municipal per repassar els dotze temes del seu darrer treball, que és –diuen– més introspectiu que l’anterior, Bed&Breakfast, i amb uns arranjaments i unes veus més cuidades. Asseguren també que és el seu millor disc, més treballat i pausat.

El grup català ha esgotat les entrades per als primers concerts de la gira, que començarà al teatre Kursaal de Manresa el 8 de març. A Berga el concert l’organitza l’entitat cultural La Sobregaia Companyia, responsable també de les actuacions que han fet a la ciutat altres noms destacats del panorama musical català actual com ara Manel, Mishima, Maria Coma o Ivette Nadal.

La Sobregaia Companyia va organitzar el primer concert d'Els Amics de les Arts a La General de Berga, el mes de maig del 2010. El mes de novembre del mateix any van fer-hi el segon. El del 14 d'abril d'aquest any serà la tercera actuació de la banda a la capital del Berguedà.

Les entrades per a l’actuació a Berga costaran 25€ i ja es poden reservar a l’adreça de correu sobregaia@gmail.com

A partir del dia 10 de març
venda d'entrades a l'Oficina de Turisme de Berga
(carrer dels Àngels,7)
Tel. 93 821 13 84

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada