dijous, 17 de febrer del 2011

Concert de Manel a Berga, el 21 de maigEl concert, organitzat per la Sobregaia Companyia, tindrà lloc el dissabte 21 de maig al Teatre Municipal, a les 10 del vespre. Manel presentarà el seu segon disc, anomenat "10 milles per veure una bona armadura".

Guillem Gisbert (veu, guitarra i ukelele), Martí Maymó (baix), Roger Padilla (guitarra) i Arnau Vallvé (bateria) actuaran per primera vegada a Berga, després que l'èxit del primer treball discogràfic "Els millors professors europeus" hagi superat totes les expectatives. Les actuacions en directe de la banda baten rècords de públic i acostumen a penjar el cartell "entrades exhaurides" molts dies abans dels concerts.

Segons la Viquipèdia," Manel és un grup de música de Barcelona, les seves cançons mesclen el pop amb música més tradicional cantada en català. Destaquen pel seu atractiu directe i les seves cançons senzilles però amb lletres treballades, com ara Al Mar!, Ai Dolors o En la que el Bernat se't troba, les quals han obtingut molt ressò, així com les seves versions de Common people (Gent normal) de Pulp, No t'enyoro d'Els Pets o La Tortura (El Bròquil) de Shakira."

Es dóna la circumstància que Manel ha actuat al Berguedà, concretament al Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola, el 22 de novembre del 2008, poc després de l'aparició del seu primer disc, però encara no ho ha fet mai a la capital de la comarca.

La Dolceria Pujol és el punt de venda directa d'entrades a Berga, al preu de 24 €.
De dimarts a dissabte, de 5 a 8 de la tarda.

També es poden comprar a través del correu electrònic: sobregaia@gmail.com


Podeu trobar més informació sobre el grup a myspace:

http://www.myspace.com/gatmanel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada